jueves, 18 de octubre de 2012

Artículo publicado en la web de FCM.cat


18/10/2012

Ferran H., campió de Promo70 en un igualat final amb Alex T.

El Circuit de Móra d’Ebre va ser l’encarregat de tancar el passat cap de setmana la Copa Catalana de Promovelocitat, que arribava a aquesta última cursa sense saber encara el nom del campió de la categoria Promo70.

Novament van ser Ferran H. i Alex T. els protagonistes de la màxima categoria de la Copa de Promovelocitat i tot va quedar sentenciat a la primera de les dues mànigues programades. Els dos pilots van protagonitzar un espectacular duel que es va decidir a la línea d’arribada, quan Ferran H. va guanyar amb menys d’un segon d’avantatja sobre Alex T.

Amb aquesta victòria, Hernández s’assegurava el campionat matemàticament. A la segona màniga, Alex T. acabava al primer lloc i Hernández es veia obligat a abandonar. Amb aquesta combinació de resultats i un cop descomptats els tres pitjors de la temporada, els dos pilots quedaven amb els mateixos punts, i el títol se l’adjudicava Hernández per tenir més victòries en el campionat.

Tot i haver acabat el campionat amb més punts “bruts” per Àlex T., el reglament del campionat ha beneficiat en aquesta ocasió Ferran H., que ha pogut descomptar tres curses en les que no havia puntuat, mentre Toledo ha hagut de descomptar punts del total aconseguit. Finalment les vuit victòries del nou campió, per les quatre sumades pel seu rival al llarg de l’any, han decidit el títol a favor del pilot de Castellnou del Bages de l’Escuderia Osona.

Les altres categories arribaven a la darrera cita amb els noms dels nous campions ja decidits a favor d’A. Adolfo P. i Daniel Mogeda, a Promo-50 i Iniciació respectivament.

Finalment, Daniel Mogeda culminava la seva excepcional temporada a Iniciació RACC, amb dues noves victòries. Tot i que el títol ja estava al seu poder, Mogeda va demostrar novament el seu domini al llarg de la temporada i arrodonia un campionat en la que ha guanyat 12 de les 14 curses celebrades.

Juntament amb Mogeda, l’altra protagonista d’aquesta categoria d’Iniciació ha estat A. Villa, que és el pilot que s’ha imposat a les dues curses que no ho ha fet Mogeda i que s’ha situat segon a totes les altres, assolint el subcampionat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario