viernes, 21 de diciembre de 2012

Entrega de Trofeos RACC 2012.

Artículo publicado en la web de la Federación Catalana deMotociclismo



19/12/2012

Protagonisme dels pilots de motos catalans a l´acte de lliurament dels premis del RACC

El motociclisme català va tenir un paper protagonista a la festa que organitza el RACC cada final de temporada amb el lliurament dels seus premis als pilots de l’entitat i als campionats que organitza i dona suport. L´acte es va celebrar el dimarts 18 de desembre a la seu del RACC a Barcelona.
Els màxims reconeixements de la gala van ser per tres pilots de motociclisme que aquest any s’han coronat com a campions del món. Laia Sanz, amb el doble títol de trial i enduro femenins, Marc Coma, amb el mundial de raids, i Marc Márquez, campió de Moto2, van rebre el seu trofeu de mans del president del RACC, Sebastià Salvadó. Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa, campió i subcampió del Mundial de MotoGP, van excusar la seva presència i no va poder estar presents a aquesta festa que va reunir un gran nombre dels millors pilots catalans.
Al marge, dels campions del 2013, altres pilots de motociclisme que van rebre els seus trofeus o medalles del RACC van ser el subcampió mundial de raids, Jordi Viladoms, el també subcampió de Moto2, Pol Espargaró, el millor pilot de CRT al mundial de MotoGP, Aleix Espargaró, el millor rookie del mundial, Alex Rins, el campió d’Espanya de Moto3, Alex Márquez, els pilots mundialistes Toni Elias, Maverick Viñales, Ricky Cardús y Àxel Pons, així com el pilot del CEV, Albert Arenas.
Ivan Tibau, Secretari General de l´Esport de la Generalitat, va ser l´encarregat d´obrir l´acte, que entre altres autoritats també va comptar amb la presència dels presidents de les federacions espanyola i catalana de motociclisme, Àngel Viladoms i Josep Abad.

Fotos: Daniel Mogeda, A. A. P. i Ferran H. amb Enric Cucurella (RACC), Marc Márquez i Salvador Servià (Circuit de Catalunya) /  Laia Sanz, Marc Coma i Marc Màrquez amb Sebastià Salvadó.





No hay comentarios:

Publicar un comentario