miércoles, 18 de diciembre de 2013

El motociclisme català rep el seu homenatge al lliurament de premis del RACC

Artículo extraído de la web de la Federación Catalana de Motociclismo
http://www.fcm.cat/webNova/ca/noticia/15249


Marc Márquez, Laia Sanz, Carles Checa i els joves pilots de les copes de promoció i formació van protagonitzar la gala.
El motociclisme català va ser el gran protagonista de la gala que va organitzar el RACC per premiar la temporada dels pilots de l’entitat, on va sobresortir la presència de Marc Márquez, amb el seu títol de MotoGP, i Laia Sanz, amb els mundials de trial i enduro assolits aquest any.

Precisament va ser Marc Márquez l’encarregat de donar el seu premi als joves Iker G. i Daniel Mogeda, com a guanyadors de les categories de Minimotos i Promo50 de la Copa Catalana de Promovelocitat RACC del 2013. D’aquesta manera, el campió mundial de MotoGP va poder recordar que també ell assistia quan era un nen a aquest acte per celebrar els seus primers èxits al campionat de Catalunya.
En el marc d’aquesta gala del RACC, també es va donar un premi especial a Carles Checa, pilot de l’entitat des de els seus començaments, per la seva trajectòria i pel fet d’haver anunciat aquesta temporada la seva retirada de la competició.
Van excusar la seva presència els germans Pol i Aleix Espargaró, que no van poder estar presents al lliurament de premis del RACC, però si que van ser-hi els mundialistes Alex Rins, Alex Márquez i Àxel Pons, així com Toni Elias, o els pilots del CEV Albert Arenas i Xavier Vierge.  
Altres pilots que també van ser premiats pels títols aconseguits van ser el francès Fabio Quartararo, pilot que ha anat cobrint amb èxit tots els campionats de la FCM fins arribar al CEV i proclamar-se campió de Moto3 en el seu primer any, el valencià Aron Canet, guanyador de la Copa d’Espanya de Pre-Moto3, el
president de la RFME, Angel Viladoms, actual president de la RFME i Josep Abad, president de la FCM.

No hay comentarios:

Publicar un comentario