miércoles, 18 de julio de 2012

Artículo publicado en la web www.fcm.cat


 http://www.fcm.cat/web/noticia.asp?Id=11365
 
16/07/2012

La Promovelocitat RACC va passar pel circuit aragonès de Zuera

Alex Toledo a Promo RACC 70, Andreas Adolfo Pérez a Promo RACC 50 i Daniel Mogeda a Iniciació RACC van ser els tres pilots que van pujar al lloc més alt del podi de la quarta prova de la Copa Catalana de Promovelocitat celebrada aquest passat diumenge 15 de juliol al circuit aragonès de Zuera.

Alex Toledo va sumar una primera i una segona posició a les dues mànigues disputades a Promo50 que li va significar la victòria d’aquesta categoria. El pilot de Segur de Calafell va estar acompanyat al podi per Charlie Andrew Nesbitt, guanyador de la segona màniga, i Gino Navarro, que es va classificar a la tercera posició.

Pel que fa a la Promo 50, Andreas Adolfo Pérez també va obtenir un segon i un primer lloc, classificant-se per davant d’Iker Garcia i Sergio Garcia. Els tres pilots van ocupar les tres primeres posicions de cada cursa.

Finalment, a Iniciació RACC, Daniel Mogeda va imposar el seu domini al guanyar les dues mànigues. El van acompanyar al podi dels més petits, Brian Guarino i Aaron Garcia.

Es dona la curiositat que els tres guanyadors de la prova de Zuera es troben a la primera posició de les seves respectives categories a la Copa Catalana de Promovelocitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario