lunes, 10 de septiembre de 2012

Artículo publicado en la web escuderiaosona.com





El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, dia 9 de setembre, la sisena i penúltima prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han corregut un total de 46 pilots, sis d’ells de l’Escuderia Osona. Tot ells han signat una gran actuació

Matinal amb un sol esplèndid i amb una bona afluència de públic. Hi ha hagut vuit curses, dues mànigues per a cada categoria: Iniciació RACC, Promo RACC 50 i Promo RACC 70 (la Promo RACC 50 es divideix en grup 1 i grup 2).

PROMO RACC 50

En aquesta categoria, amb un total de 20 pilots, hi ha hagut una gran igualtat en els tres primers llocs de la general, que s’han anat alternant A. A., S. G. i Í. G., separats per molt poc temps i a molta distància dels altres corredors. La victòria final se l’ha emportat A.A,, amb un primer i un tercer lloc a les dues mànigues. En segon lloc, S. G., que ha guanyat la primera cursa i a la segona ha quedat tercer; i en tercer, Í. G., amb dos segons llocs.


PROMO RACC 70

Moltes emocions a la categoria de Promo RACC 70, amb 19 pilots. La cursa ha vingut marcada pels problemes que han tingut els dos grans aspirants al títol, À. T. i F. H., de l’Escuderia Osona.

INICIACIÓ RACC

La cursa d’Iniciació RACC ha comptat amb la participació de set pilots. Adonais V. i Daniel Mogeda, actual líder del campionat, s’han repartit les victòries (a la foto, cerimònia del podi).

No hay comentarios:

Publicar un comentario