martes, 11 de septiembre de 2012

Artículo publicado en la web www.fcm.cat

Publicado en la web de la Federación Catalana de Motociclismo


11/09/2012

A. P. i Daniel Mogeda s´asseguren el títol a Promo50 i IniciacióRACC
El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, dia 9 de setembre, la sisena i penúltima prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, amb una participación de 46 pilots. Aquesta cita ha servit per determinar a A. Adolfo P. i Daniel Mogeda, com a campions de les categories de Promo 50 i IniciacióRACC respectivament, quan encara falta una prova per abar la Copa.


INICIACIÓ RACC
La cursa d’Iniciació RACC ha estat novament protagonitzada per A. Villa i Daniel Mogeda,
Que s’han intercanviat la primera i segona posició a cada màniga, mentre el tercer lloc se l’han repartit Aaron G. i Brian G.
Amb aquest resultat, el pilot de Castelldefels Daniel Mogeda s’ha assegurat el primer lloc de la Copa d’Iniciació RACC d’aquesta temporada.

El president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad, ha estat a les instal·lacions del Circuit d’Osona al llarg de la jornada, per gaudir de les curses i interessar-se per l’estat de les obres de l’ampliació del circuit. Abad, que ha estat acompanyat pel president de l’Escuderia Osona, Joan Panadès, ha presidit el lliurament de premis de les diferents categories.

No hay comentarios:

Publicar un comentario