domingo, 9 de octubre de 2016

Daniel Mogeda, Campió de la Copa Rieju 2016. Artículo publicado en la web de la Federación Catalana de Motociclismo.

http://www.fcm.cat/web/ca/noticia/23937


El debutant Daniel Mogeda es proclama campió de la Copa Rieju RS3
09/10/2016
El pilot de Castelldefels, campió la temporada passada de la Promovelocitat, agafa el relleu a la gironina Paula G.
Aquest diumenge s´ha celebrat la darrera prova de la temporada del Campionat del Mediterrani de Velocitat al circuit de Calafat.
Més d´un centenar de pilots han omplert el pàdoc del mític circuit de Calafat, que ha gravat amb lletres d´or el nom del campió de la Copa RiejuRS3, Daniel Mogeda.
El pilot de Castelldefels arribava a la cita de Calafat amb tot de cara per proclamar-se campió. Conscient que una victòria deixaria sense opcions al seu principal rival al llarg de tota la temporada, el balear Alejandro D., Mogeda ha sortit per feina, i des d´un bon inici ha marcat els millors temps en els entrenaments, aconseguint una pole que ha sigut determinant.
En la primera màniga, Mogeda s´ha menjat les opcions de tots els seus rivals, realitzant una cursa magnífica que ha dominat des del primer revolt del traçat de Calafat. Amb un ritme infernal, Mogeda ha creuat la bandera de quadres amb 15 segons d´avantatge respecte al segon classificat, Alan K., que ha finalitzat la cursa només unes dècimes per davant de Nil R., a qui li havia arravatat la segona posició a tres voltes pel final.
En la segona màniga les coses han canviat, ja que en aquesta ocasió el pilot més ràpid ha sigut Brian G., que ha aconseguit una remuntada de llibre, sortint des de la sisena posició i creuant la línia d´arribada en pimera posició, en un final d´autèntic d´infart, ja que Nil R. ha finalitzat a només unes centèsimes de Brian. Amb la tranquil·litat de saber-se campió, Daniel Mogeda ha finalitzat la cursa en tercera posició.
Si la cara de la moneda ha estat per Daniel Mogeda, la creu ha sigut per AlejandroD., que malgrat completar una temporada de deu, no ha tingut opcions de buscar les pessigolles a Mogeda.

Així doncs, primera posició del podi pel campió de la Copa RiejuRS3, tant del Campionat del Mediterrani de Velocitat, com del Campionat de Catalunya de Velocitat, Daniel Mogeda, amb Brian G. ocupant l´esglaó de plata, i Nil R., a qui també cal felicitar pel tros de temporada que ens ha regalat, completant les posicions de podi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario