martes, 29 de mayo de 2012

Artículo publicado en la web de la FCM (29-5-2012)



http://www.fcm.cat/web/noticia.asp?id=10971

Daniel Mogeda, Iker García i Ferran Hernández, primers guanyadors de la Promovelocitat 2012

El passat diumenge el circuit d’Alcarràs va ser l’escenari on va començar a rodar la Copa Catalana de Promovelocitat d’enguany, amb Daniel Mogeda, Iker García i Ferran Hernández com a finals guanyadors.
Un dia clar i assoleiat va acompanyar els joves pilots que donen els primers passos en el món de la competició. La categoria de minimotos d´Iniciació RACC va veure com Daniel Mogeda vencia a totes dues mànigues després d’haver aconseguit ja la pole position. Al podi l’acompanyarien Adonais Villa i Aaron García, segon i tercer respectivament.





A la PromoRACC50, Iker García s’erigia com un dels altres protagonistes de la jornada, ja que també es classificaria primer als entrenaments i s’enduria la victòria a les dues curses. Andreas A. Pérez era segon i Sergio García tercer.

Per últim, PromoRACC 70 va viure unes carreres més disputades, amb alternança de posicions en cada màniga entre els tres primers classificats. El resultat final va donar com a guanyador Ferran Hernández per davant d’Alex Toledo i Gino Navarro, que van formar un podi totalment ocupat per pilots de l´equip Evo Kids Racing.

En aquesta cursa també han participat els set pilots de les Beques RACC a la categoria de Promo50, que aquesta temporada són Jordi Raposeiras, Marcos Hernánez, Amadeu Esvertit, Oscar Lopera, Paula Guixeras, Joan Castaño i Lola Deza.
El 17 de juny serà la data de celebració de la segona cita de l’any per la Copa Catalana de Promovelocitat al circuit d´Osona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario