viernes, 1 de junio de 2012

Artículo publicado en la web "UFEC"


http://www.ufec.cat/noticies.php?idNoticia=6374

Els joves pilots de Promovelocitat, protagonistes al Circuit d’Alcarràs


El circuit d’Alcarràs va ser, el passat diumenge 27 de maig, l’escenari on va començar a rodar la Copa Catalana de Promovelocitat d’enguany, amb Daniel Mogeda, Iker García i Ferran Hernández com a guanyadors de les tres categories participants.

La categoria de minimotos d’Iniciació RACC va veure com Daniel Mogeda s’imposava a totes dues mànegues després d’haver aconseguit ja la pole position. Al podi el van acompanyar Adonais Villa i Aaron García, segon i tercer respectivament.







A la PromoRACC 50, Iker García s’erigia com un dels altres protagonistes de la jornada, ja que també es va classificar primer als entrenaments i es va endur la victòria a les dues curses. Andreas Pérez va ser segon i Sergio García, tercer.

Per últim, PromoRACC 70 va viure unes carreres més disputades, amb alternança de posicions a cada mànega entre els tres primers classificats. Ferran Hernández i Alex Toledo van ser els guanyadors de cada mànega i, per aquest ordre, van ser primer y segon de la categoria. Gino Navarro, al tercer lloc, va completar un podi ocupat totalment per pilots de l’equip Evo Kids Racing.

En aquesta cita també van participar els set pilots de les Beques RACC a la categoria de Promo50, que aquesta temporada són Jordi Raposeiras, Marcos Hernández, Amadeu Esvertit, Oscar Lopera, Paula Guixeras, Joan Castaño i Lola Deza.

El 17 de juny serà la data de celebració de la segona cita de l’any per a la Copa Catalana de Promovelocitat al circuit d’Osona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario