martes, 19 de junio de 2012

Artículo publicado en la web ¡AL TANTO!

El Circuit d'Alcarràs dóna la sortida a la Copa Promovelocitat 2012
Daniel Mogeda i Iker García clars dominadors en la primera cita

El Circuit d'Alcarràs ha estat l'escenari aquest diumenge per a la primera de les proves de la Copa Promovelocitat 2012, campionat en què les joves promeses del món de la velocitat de dues rodes inicien la seva trajectòria.
Un cel ben clar i molta calor van acompanyar durant tota la jornada als participants, que des de les 9:30h del matí van oferir un satisfactori espectacle a tots els que es van voler apropar a les instal·lacions, per acompanyar als joves pilots en els seus primers passos al món de la competició.
A la categoria d'Iniciació RACC cal destacar la gran actuació de Daniel Mogeda, qui es va proclamar guanyador d'ambdues mànigues, a més d'aconseguir la Pole en els entrenaments. El podi va ser completat per Adonais Vila i Aaron García, segona i tercera posició respectivament.

Un altre protagonista clau de la jornada va ser Iker García, un pilot que va dominar clarament la categoria de Promo RACC 50, obtenint el millor temps en els entrenaments i la primera posició en ambdues carreres. Andreas A. Pérez va pujar al segon graó i Sergio García va quedar en tercera posició.
El podi de la categoria de Promo RACC 70 va ser més disputat, ja que els 3 primers van anar alternant les seves posicions en finalitzar cadascuna de les mànigues. El calaix més alt va ser ocupat finalment per Ferran Hernández, Alex Toledo va copar el segon lloc i Gino Navarro el tercer.
La propera cita en el calendari de competicions del Circuit d'Alcarràs serà per les minimotos els dies 9 i 10 de juny, una vegada més en el traçat del circuit mixt.